Форум села Катюжанка. Головна сторінка.

Форум села Катюжанка. Головна сторінка.

Пишіть, спілкуйтесь, задавайте питання та шукайте відповіді на них.
Звертайтеся із запитаннями до нашої місцевої влади - можливо вона Вас почує ...
Форум присвячений висвітленню актуальних питань сьогодення нашого села Катюжанка,
Вишгородського району, Київської області.
На цьому форумі Ви можете спілкуватися українською мовою а также на русском языке.
На цьому форумі Ви можете створювати актуальні ,на Ваш погляд, теми та запрошувати учасників форуму для їх обговорення.

Бажаю Вам успіхів. Слава Україні !

ПоискПоиск   Участники  
Сегодня: 02.05.2024 - 09:59:05
Страницы:  1  
Форум села Катюжанка. Головна сторінка. » Теревені. » Гірка правда про Philip Morris International
АвторСообщение

Lobenko

Упорный




Статистика:
Тем создано: 41
Сообщений: 67
Репутация: 231 ±
Нарушения: 0


В останні роки, коли світ стикається з численними викликами, пов’язаними з міжнародною безпекою, особливо у контексті агресивної війни, розв’язаної Росією проти України, діяльність транснаціональних корпорацій вимагає особливої уваги та відповідальності. Однак, як виявилося, не всі корпорації готові відмовитися від прибутків на користь принципів та моралі. Таким прикладом слугує діяльність компанії Philip Morris International (PMI), яка, незважаючи на глобальну критику, продовжує свою роботу у Росії, приносячи мільярдні доходи, що сприяють підтримці агресивної військової машини цієї країни.

За інформацією, опублікованою у рейтингу Forbes за 2023 рік, дохід PMI в Росії склав вражаючі 399,9 мільярдів рублів https://pravdapro.pm/2024/03/dohid-philip-morris-international-za-2023-rik-v-rosiyi-sklav-3999-milyardiv-rubliv/ ця цифра поставила компанію на третє місце серед найбільших іноземних компаній, що працюють в Росії. Це ще раз підкреслює значний вклад PMI в економіку країни-агресора, в той час як багато міжнародних брендів прийняли рішення вийти з російського ринку як знак протесту проти воєнних дій проти України.

Водночас, в Україні, що постраждала від російської агресії, Philip Morris насолоджується значними податковими привілеями, отриманими ще у 2013 році за часів Януковича та Азарова. Зниження адвалорної ставки з 25% до 15% призвело до того, що протягом десяти років Україна втратила понад 100 мільярдів гривень, які могли б бути використані на потреби оборони країни.

Цинічно виглядає той факт, що, незважаючи на свої обіцянки вийти з російського ринку та не інвестувати в економіку країни-агресора, PMI продовжує торгувати, навіть розвісивши прапор України на своїх фасадах. Такі дії компанії сприймаються не як знак солідарності, а скоріше як гірка іронія, враховуючи її фінансову підтримку економіки країни-окупанта.



Ситуація з PMI в Україні та Росії вимагає не лише громадського обурення, але й конкретних дій з боку української влади, а також міжнародної спільноти. Важливо переглянути податкову політику, що стосується іноземних компаній, які продовжують вести бізнес у країні-агресорі, а також підвищити рівень відповідальності та прозорості їхньої діяльності.

Найгірше те, що при всьому цьому, міністерство оборони Естонії та інші інституції вже прийняли рішення про бойкот продукції PMI, тим самим показуючи свою позицію і підтримку Україні. Це має стати прикладом для України, адже час обирати сторону – моральну сторону, на якій стоїть справедливість і підтримка країни, що захищає свою незалежність і територіальну цілісність.
Сообщение # 1 01.04.24 - 19:51:30
Форум села Катюжанка. Головна сторінка. » Теревені. » Гірка правда про Philip Morris International
Купити слуховий апарат :Предыдущая темаСледующая тема: Вейп
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться


Powered by WR-Forum Professional © 2.0.5.2016